biołtka ubić na średnich obrotach na sztywno dodowajonc do ubijanio trocha soli, pomału dosypujymy cukier i ubijomy na gładko piana, do ubityj piany dodowomy sok z cytryny i mąka i ubijomy do połączynio składników
na dwóch blachach rozkłodomy papiór do pieczynio, rysujymy 2 kółka tak ze 20cm średnicy, wykłodomy piana na te blachy formując plaskate kółka, nagrzywomy piekarnik do 100oC i piekymy na termoobiegu 1h15min, zamiyniomy bezy miejscami i piekymy jeszcze 1h15min
jak sie upiecze wyłączomy piekarnik, uchylomy trocha drzwiczki i zostawiomy beza aż ochłodnie
KRYM:
Krym nojlepij zrobić przed samym podaniym z produktów kere były we lodówce z 12h
miksujymy mascarpone, krymówka, cukier puder na sztywno masa
TORT:
na patera dowomy plaskatszy blat bezy, na niego wykłodomy 2/3 krymu i na niego wciepujymy owoce
przikrywomy drugim blatym, lekko dociskomy, wykłodomy 1/3 krymu i ozdabiomy resztom owoców