Polędwiczki w sosie grzibowym

SKŁADNIKI:

 

  • 0,5kg polędwicy wieprzowyj
  • 1kg  grzibów leśnych
  • 0,6L śmietonki conajmnij 30%
  • oliwa z oliwek
  • sól i pieprz, magi
  • kluski - PRZEPIS

 


JAK ZROBIĆ?

 

  1. polędwiczki pokroć na plastry ok 1cm
  2. delikatnie roztrzaskać, nojlepij piyńściom
  3. oprószyć solom i pieprzym
  4. na tygliku rozgrzoć oliwa i przismażić polędwiczki z obu stron
  5. grziby oczyścić, umyć i pokroć, lekko przesmażić
  6. grzibki doprawić solom, pieprzym i magi dość solidnie żeby grziby niy były płone
  7. do grzibów wloć śmietonka, zawarzić i trzimać na lekkim łogdniu 10minut
  8. do całości dociepać polyndwiczki razym z oliwom na keryj sie smażiły i dusić tak długo aż polyndwiczki bydom miynkie - całość doprawić
  9. uwarzić kluski i dociepać do całości