Skórka pomarańczowo kandyzowano

SKŁADNIKI:

  • 100g skórki z pomarańczy
  • 100g cukru
  • 20ml wody

JAK ZROBIĆ?
  1. pomarańcza dokładnie myjymy, najlepij gąbką, środek wyjodomy a skórka łostawiomy
  2. zawarzujymy woda w czajniku bo skórka trza sparzić a potym wrazić do zimnyj wody i w tyj zimnyj wodzie skórka może leżeć cołko noc ale w chłodnym miejscu
  3. na drugi dziyń ostrym nożykiym ściągomy bioło czyńść ze skórki bo łona je gorzko i dopiyro wtedy krejymy abo na paseczki abo na kosteczka
  4. woda wlywomy do garca, wsypujymy cukier i podgrzywomy ale cały czos trza miyszać coby sie cukier rozpuścił a niy przichycił
  5. jak nom sie zrobi gynsty syrop to wciepujymy do niego skórka i smażymy jom na malutkim łogniu, brz przikrycio ok 30 minut

WSKAZÓWKA: skórka przechowujymy w krałzie w chłodnym miejscu