Grzibki opiekane we łoccie

SKŁADNIKI:

  • grziby leśne
  • 4 szolki wody
  • 1 szolka łoctu
  • 3-4 łyżki cukru
  • 1 łyżka soli
  • 1 łyżka kucharka
  • pieprz ziołowy mloty, pieprz czorny mloty
  • kulki pieprzu czornego
  • cebula
  • liść laurowy
  • ziele angielskie
  • jajco i żymła tarto do panierki


JAK ZROBIĆ?

  1. cebula krejymy we kostka, wciepujymy do garca
  2. dowomy woda, łocet i wszystkie prziprawy - warzymy marynata
  3. jak marynata bydzie chłodła to rychtujymy grziby - nojlepij same huty (kapelusze)
  4. małe huty w całości a wielkie krejymy na myńsze konski
  5. grziby panierujymy w jajcu i żymle i smażymy na tyglu na oleju
  6. wciepujymy do krałzów (słoików) i zalywomy marynatom
  7. pasteryzujymy ok 20minut