Papryka konserwowo

SKŁADNIKI:

 

  • papryka
  • cebula
  • czosnek
  • liść laurowy
  • ziele angielskie
  • ziorka pieprzu
  • gorczyca
  • olyj rzepakowy
  • zalywa (1L wody, 300ml octu 10%, 200g cukru, 1 płasko łyżka soli kamiynnyj)
  • krałzy

 


JAK ZROBIĆ?

 

  1. na początek uwarzić zalywa z podanych składników i zostawić do wychłodniyńcio
  2. papryka umyć, wyciągnąć gniazda nasiynne i błanki ze środka
  3. papryka pokroć na konski według uznanio (my krejymy na pół i ta połówka na 3 tajle)
  4. do krałzy dać 1/3 łyżeczki ziorek gorczycy, 5 ziorek pieprzu, 2 kulki ziela angielskigo i mały listek laurowy (abo pół)
  5. wsadzić tyż do krałzy pora piórek cebuli (cebula przekroć na pół i potym na 8 tajli i tako jedna tajla dać do krałzy)
  6. do krałzy dać papryka, zaloć zalywom tak 1cm od rantu, dodać 1 łyżka oleju, zakryncić i pasteryzować ok 10minut