{jcomments on}

Placki kartoflane

SKŁADNIKI:

  • 1kg kartofli
  • 2 małe jajca abo 1 wielkie
  • cebula
  • 2 ząbki czosku
  • 2 łyżki mąki pszynnyj
  • sól i pieprz
  • olyjdo smażynio

JAK ZROBIĆ?
  1. kartofle ostrugać i zetrzić na tarce
  2. cebula tyż zetrzić na tych samych łoczkach co kartofle
  3. czosnek przeciś przez preska
  4. dodać mąka pszynno i wyfyrlać, jak bydzie za rzodkie to dodać mąki
  5. doprawić solom i pieprzym
  6. na tyglu dobrze rozgrzoć olyj i piyc do zarumiyniynio z obu stron

WSKAZÓWKA: idzie jeś z kwaśnom śmietonkom abo jakomś zołzom ale idzie tyż jeś z cukrym wtedy w przepisie minąć czosnek