liście pokroć na małe konski a buraczki trza ostrugać i pokroć na plastry i mniyjsze konszczki
do wielkigo garca wciepujymy buraczki, zalywomy bulionym abo wodom i warzymy ok 10min, po czym dociepujymy liście i warzymy jeszcze ze 5min
odstawiomy do wychłodniyńcio
jak ochłodnie to siekomy liście szczawiu abo dolywomy sok z cytryny do garca
tera rychtujymy reszta składników: łogórki i radiski drobno pokroć nożym abo zetrzić na tarce na rubych łoczkach, przeciepać do miski, posolić i łostawić na ok 10min żeby puściły soki
sznitloch i koperek posiekać
wszystkie składniki dodowomy do buraczków, wlywomy roztrzepano maślonka i jogurt naturalny
wstawiomy do lodówki żeby blank ochłodło
na koniec jeszcze idzie sie to doprawić solom i pieprzym do smaku
WSKAZÓWKA: podowomy nojlepij blank zimny, prosto z lodówki