Indyk ze ziołami i tomatami

SKŁADNIKI:

  • 350g piersi z indyka
  • ma┼éo kra┼ézka suszonych tomat├│w
  • szolka passaty tomatowyj
  • 8 koktajlowych tomatk├│w
  • 2 z─ůbki czosku
  • zio┼éa: tymianek, majeranek, oregano, cz─ůber, rozmaryn, s├│l, pieprz i magi
  • ┼éy┼╝ka parmezanu
  • ry┼╝

JAK ZROBI─ć?
  1. indyka umy─ç i pokro─ç w kostka ale niy blank drobno
  2. suszone tomaty wyci─ůgn─ů─ç z kra┼ézki i ods─ůczy─ç z oleju, pokro─ç w paski
  3. na tygiel wlo─ç trocha oliwy z tych tomat├│w i je podsma┼╝y─ç
  4. na patelnia z tomatami doda─ç indyk i przeci┼Ťniynty przez preska czosnek
  5. chwila to wszystko podsma┼╝y─ç i dolo─ç passaty, przikry─ç deklym i dusi─ç ok 10min
  6. po 10minutach dodać prziprawy według uznanio (te co sie lubi)
  7. tomaty koktajlowe krejymy na pół, dociepujymy do tyglika i duszymy jeszcze z 10min
  8. doprawiomy solom, pieprzym
  9. podowomy z uwarzonym ry┼╝ym, posute parmezanym