Kartofle i marekwia uwarzić w osolonyj wodzie, pod koniec warzynio wciepać liście kapusty na ok 15 min
Karczek pokroć na plastry grubości 1 cm, posolić i łobsuć ulubionymi prziprawami i paprykom, łostawić co sie trocha przegryzie
Cebula pokroć we piórka a czosnek w plasterki
Boczek krejymy we słupki
Karczek trza obsmażyć na gorkim tłuszczu z obydwuch stron, symnońć na talyrz i na tym samym tłuszczu przesmażyć cebula razym ze czoskiym
Żaroodporno brutfanka wykłodomy liściami kapusty na kiere kładymy łyżeczka masła
Na som spodek dowomy przismażony karczek, drugo warstwat to je boczek, trzecio cebula ze czoskiym. Na som wiyrch ukłodomy pokroto we kostka marekwia i przikrywomy to pokrotymi w plastry kartoflami
Całość przikrywomy liściami kapusty
Tłuszczym ze tygla na kierym smażył sie karczek i cebula polywomy nasza zapiekanka po wiyrchu
Jak chcecie mieć wiyncyj zołzy to wymiyszejcie pół szolki piwa ze łyżeczkom miodu i to wlyjcie do zapiekanki
Nasza brutfanka przikrywomy foliom aluminiowom
Wciepujymy do nagrzotego do 180oC piekarnika na ok 45min Po tym czasie ściongomy folia i zapiekomy jeszcze ok 15min aż kapusta z wiyrchu leko sie przibrunoci