Zupa łogórkowo

SKŁADNIKI:

  • wywar z warzyw abo rosół (1 marekwia, 1 pietruszka, ćwierć selera, miynso, nojlepij wieprzowina)
  • 4 kulki ziela angielskigo
  • 1 liść laurowy
  • 5-6 wielkich łogórków kiszonych
  • 4 średnie kartofle
  • sól i pieprz


JAK ZROBIĆ?

  1. do garca wciepujymy miynso, gymiza bioło (pietruszka i seler) krejymy w drobno kosteczka a marekwia na wiynkszo kostka
  2. dociepujymy prziprawy (kulki, liść laurowy, sól i pieprz), zalywomy wodom i warzymy
  3. jak miynso bydzie miynkie to dociepujymy kartofle pokrote w kostka
  4. jak kartofle bydom miynkie to dociepujymy potarte na wielkich łoczkach łogórki
  5. przewarzić i doprawić do smaku
  6. idzie sie zakłócić śmietonkom