pieczarki czyszczymy i krejymy w kosteczka, siekomy cebula
na tygliku rozgrzywomy trocha oleju i smazymy najpiyrw cebula i potym do nij dociepujymy pieczarki i smażymy tak długo aż zmiyniom kolor i zmniyjszom objyntość
doprawiomy (doś solidnie) solom i pieprzym i odstawiomy coby wychłodły
filet z kurczaka krejymy na 2 abo 3 konski i kożdy konsek naciony ale trza dować pozór żeby niy zrobić dziury na wylot ale żeby zrobić tako kapska
kożdo kapska wypełniomy przirychtowanym farszym i zawiyromy plasterkiym żółtego syra tak coby farsz niy wylatywoł
zawiyromy kapska i zabezpieczomy wykałaczkom coby miynso sie niy otwiyrało a raczyj skleiło
rychtujymy 2 głymbsze talyrze i do jednego wbijomy ze 2 jajca i dodowomy ze 2 łyżki mlyka - roztrzepujymy
do drugigo talyrza wsypujymy bułka tarto
na tygliku rozgrzywomy olyj ale tak żeby go było trocha wiyncyj tak mono ze cyntrymetr
kożdy konsek miynsa tonkomy we jajcu i panierujymy bułkom tartom i dowomy na rozgrzoty łolyj