Warzony schab w zołzie z marekwi

SKŁADNIKI:

 

  • 5 ciynkich (ok. 2cm) plastrów schabu
  • marchewka
  • seler
  • liść laurowy
  • ziele angielskie
  • łyżka mąki
  • śmietana 18%
  • koperek
  • sól i pieprz

JAK ZROBIĆ?
  1. schab umyć i pokroć w plastry
  2. plastry schabu dowomy do garca, zalywomy wodom tak coby nad schab było tyj wody z 2cm, marekwia i seler trzymy na tarce na małych łoczkach, dodowomy ziele, liść laurowy, sól i pieprz i zaczynomy warzić
  3. warzymy jakoś 1h ale to zależne je od miynsa i tak naprowda warzymy tak długo aż bydzie miynkie
  4. jak miynso bydzie miynkie to robiymy zakłócka z mąki i śmietany
  5. koperek myjymy, siekomy i dodowomy do schabu

WSKAZÓWKA: taki schab idzie zjeś z kartoflami ale nojlepij smakuje z kuskusym perłowym