Gulasz z wątróbki

SKŁADNIKI:

  • ok 0,5kg wątróbki drobiowyj
  • 1 cebula
  • margarina do smażynio
  • mąka, pieprz, sól

JAK ZROBIĆ?
  1. wątróbka umyć, oczyścić z błonek i żyłek, pokroć na konski takie 3x3cm
  2. cebula posiekać i zeszklić na tłyszczu we tygliku
  3. na głymboki talyrz nasuć trocha mąki i obkulać wątróbka we mące z kożdyj strony i kłaść na tłuszcz ze cebulkom
  4. przesmażić tak coby wątróbka niy była czerwono i posuć pieprzym
  5. doloć troszka wody i na chwila dusić tak co sie zrobi sos
  6. na som koniec gulasz posolić do smaku

WSKAZÓWKA: sól idzie rozetrzić z czoskiym, wątróbka podować ze kartoflami i sałatkom, idzie użyć wątróbka wieprzowo ale drobiowo je miynkszo