Ciasto Kryształek

Do przigotowanio ciasta bydymy potrzebować upieczony BISZKOPT - jak go zrobić? Poczytejcie ->TUKEJ<-

 

SKŁADNIKI:

  • 3 szklonki śmietanki krymówki 30%
  • 1 szklonka cukru pudru
  • 1 cukier waniliowy
  • 1/2 szklonki wody
  • 3 różnokolorowe galaretki
  • 3 łyżki żelatyny

 

JAK ZROBIĆ?

  1. galaretki różnego koloru osobno przirządzić w połowie wody, kero pisze na opakowaniu
  2. galaretki wyloć nojlepij do plaskatych naczyń np żaroodpornych
  3. żelatyna rozpuścić w gorącyj wodzie
  4. śmietanka ubić, dodać cukier puder i cukier waniliowy
  5. do ubityj śmietanki dodać żelatyna i wymiyszać
  6. galaretki pokroć w kosteczka i wymiyszać ze śmietankom
  7. na biszkopt wyloć masa i odstawić do lodówki nojlepij na cało noc


WSKAZÓWKA: Ciasto idzie udekorować potartom czekuladom abo jeszcze drobnij pokrotom galaretkom