Roladki z szinki konserwowyj

SKŁADNIKI:

  • 30 plasterków szinki konserwowyj kwadratowyj
  • syrek śmietankowy twarogowy
  • chrzan we krałzce
  • suszone tomaty ze krałzki
  • uwarzone jajco
  • majonez
  • zymft (400 401 402
  • sznitloch

JAK ZROBIĆ?
  1. rychtujymy roladki w trzech smakach
  2. miyszomy syrek twarogowy z chrzanym (do smaku), doprawiomy solom i wykłodomy na 10plasterków szinki, zawijomy w rulon i ukłodomy na talyrz
  3. drugi farsz robiymy ze syrka twarogowego i pokrotych drobno tomatów z krałzki, doprawiomy i wykłodomy na szinka, zawijomy w ruloniki i ukłodomy w dwóch rzyndach na talyrzu
  4. trzeci farsz rychtujymy z uwarzonego jajca drobno pokrotego, majonezu, zymftu i posiekanego sznitlocha, doprawiomy solom, wykłodomy na szinka, zawijomy w rulon i dowomy na talyrz