Aromatyczne pieczone płonki

SKŁADNIKI:

  • 4 wielkie jabłka
  • masło
  • skórka z pomarańczy kandyzowano (smażono w cukrze)
  • cukier puder

JAK ZROBIĆ?
  1. wybiyromy płonki z fajnom, świyconcom skórkom, niypoobijane i bez felerów
  2. jabka dokładnie myjymypod wodom i wydronżomy gniazdo nasiynne ale tak coby niy przebić sie na wylot
  3. w miejsce wydronżonego gniazda wsypujymy skórka z pomarańczy i płonki ukłodomy na blacha na papiórze do pieczynio
  4. w tygliku roztopiomy pół kostki masłaale trza uważać żeby sie niy spoliło i niy zbronotniało
  5. roztopionym masłym polywomy jabka
  6. rozgrzywomy piekarnik do 150oC i piekymy w nim jabka przez 1h
  7. jak sie upiekom to wyciągomy na talyrziki i posuwomy cukrym pudrym, oczywiście podowomy na ciepło