Aromatyczne pieczone płonki

SKŁADNIKI:

  • 4 wielkie jab┼éka
  • mas┼éo
  • sk├│rka z pomara┼äczy kandyzowano (sma┼╝ono w cukrze)
  • cukier puder

JAK ZROBI─ć?
  1. wybiyromy p┼éonki z fajnom, ┼Ťwiyconcom sk├│rkom, niypoobijane i bez feler├│w
  2. jabka dokładnie myjymypod wodom i wydronżomy gniazdo nasiynne ale tak coby niy przebić sie na wylot
  3. w miejsce wydronżonego gniazda wsypujymy skórka z pomarańczy i płonki ukłodomy na blacha na papiórze do pieczynio
  4. w tygliku roztopiomy pół kostki masłaale trza uważać żeby sie niy spoliło i niy zbronotniało
  5. roztopionym masłym polywomy jabka
  6. rozgrzywomy piekarnik do 150oC i piekymy w nim jabka przez 1h
  7. jak sie upiekom to wyci─ůgomy na talyrziki i posuwomy cukrym pudrym, oczywi┼Ťcie podowomy na ciep┼éo