Roladki drobiowe z grzibami

SKŁADNIKI:

 

  • 6 polyndwiczek drobiowych
  • 0,5kg grzibów leśnych
  • 1 średnio cebula
  • tłuszcz do smażynio
  • sól i pieprz
  • nici do wiązanio

JAK ZROBIĆ?
  1. cebula obiyromy i siekomy na dość drobno
  2. na tyglu rozgrzywomy tłuszcz i ta cebulka trza przesmażić i przeciepać do miseczki
  3. grziby oczyszczomy krejymy i wciepujymy na tyglik na kerym smażyła sie cebula i tyż je muszymy przesmażić ale trza pamiyntać coby je dość fest posolić i popieprzyć
  4. jak sie grziby przesmażom to dociepujymy do nich cebula i jeszcze na chwila podsmażomy aż odparuje z nich woda
  5. całość łostawiomy do przechłodniyńcio bo bydymy tym filować roladki
  6. polyndwiczki trza lekko rozbić tłuczkiym, posolić i delikatnie popieprzyć
  7. filong rozkłodomy na miynsie tak, coby przi swijaniu niy wylatywoł
  8. zawijomy miynso i obwijomy niciom żeby sie trzimało
  9. gotowe roladki smarujymy olejym, ukłodomy w naczyniu żaroodpornym i piekymy w 180oC przez około 30-40minut