Roladki drobiowe z grzibami

SKŁADNIKI:

 

  • 6 polyndwiczek drobiowych
  • 0,5kg grzib├│w le┼Ťnych
  • 1 ┼Ťrednio cebula
  • t┼éuszcz do sma┼╝ynio
  • s├│l i pieprz
  • nici do wi─ůzanio

JAK ZROBI─ć?
  1. cebula obiyromy i siekomy na do┼Ť─ç drobno
  2. na tyglu rozgrzywomy tłuszcz i ta cebulka trza przesmażić i przeciepać do miseczki
  3. grziby oczyszczomy krejymy i wciepujymy na tyglik na kerym sma┼╝y┼éa sie cebula i ty┼╝ je muszymy przesma┼╝i─ç ale trza pamiynta─ç coby je do┼Ť─ç fest posoli─ç i popieprzy─ç
  4. jak sie grziby przesma┼╝om to dociepujymy do nich cebula i jeszcze na chwila podsma┼╝omy a┼╝ odparuje z nich woda
  5. ca┼éo┼Ť─ç ┼éostawiomy do przech┼éodniy┼äcio bo bydymy tym filowa─ç roladki
  6. polyndwiczki trza lekko rozbić tłuczkiym, posolić i delikatnie popieprzyć
  7. filong rozkłodomy na miynsie tak, coby przi swijaniu niy wylatywoł
  8. zawijomy miynso i obwijomy niciom żeby sie trzimało
  9. gotowe roladki smarujymy olejym, ukłodomy w naczyniu żaroodpornym i piekymy w 180oC przez około 30-40minut