na tyglu rozgrzywomy tłuszcz i ta cebulka trza przesmażić i przeciepać do miseczki
grziby oczyszczomy krejymy i wciepujymy na tyglik na kerym smażyła sie cebula i tyż je muszymy przesmażić ale trza pamiyntać coby je dość fest posolić i popieprzyć
jak sie grziby przesmażom to dociepujymy do nich cebula i jeszcze na chwila podsmażomy aż odparuje z nich woda
całość łostawiomy do przechłodniyńcio bo bydymy tym filować roladki
polyndwiczki trza lekko rozbić tłuczkiym, posolić i delikatnie popieprzyć
filong rozkłodomy na miynsie tak, coby przi swijaniu niy wylatywoł
zawijomy miynso i obwijomy niciom żeby sie trzimało
gotowe roladki smarujymy olejym, ukłodomy w naczyniu żaroodpornym i piekymy w 180oC przez około 30-40minut