Kanie sma┼╝one w panierce

SKŁADNIKI:

  • 4 hutliki (kapelusze) z kani
  • 1 jajco
  • bu┼éka tarto
  • s├│l i magi
  • olyj do sma┼╝ynio

JAK ZROBI─ć?
  1. hutliki majymy pod bie┼╝─ůcom wodom i ┼Ťci─ůgomy te "piegi"
  2. rychtujymy dwa głymbokie talyrze, do jednego wsuwomy żymła tarto a w drugim roztrzepujymy jajco i dodowomy trocha magi i soli
  3. rozgrzywomy tyglik z olejym - tego oleju trocha wiyncyj lejymy
  4. hutlik kanie tonkomy we jajcu a potym w bułce i zaro wciepujymy na rozgrzoty olyj
  5. sma┼╝ymy z obu stron na rumiano

WSKAZÓWKA: jak niy zjycie wszystkich kaniów to idzie je dać do krałzki - pokroć na myńsze konski i zamarynować - przepis na grzibki smażone do krałzki znojdziecie >>TUKEJ<<