Kanie smażone w panierce

SKŁADNIKI:

  • 4 hutliki (kapelusze) z kani
  • 1 jajco
  • bułka tarto
  • sól i magi
  • olyj do smażynio

JAK ZROBIĆ?
  1. hutliki majymy pod bieżącom wodom i ściągomy te "piegi"
  2. rychtujymy dwa głymbokie talyrze, do jednego wsuwomy żymła tarto a w drugim roztrzepujymy jajco i dodowomy trocha magi i soli
  3. rozgrzywomy tyglik z olejym - tego oleju trocha wiyncyj lejymy
  4. hutlik kanie tonkomy we jajcu a potym w bułce i zaro wciepujymy na rozgrzoty olyj
  5. smażymy z obu stron na rumiano

WSKAZÓWKA: jak niy zjycie wszystkich kaniów to idzie je dać do krałzki - pokroć na myńsze konski i zamarynować - przepis na grzibki smażone do krałzki znojdziecie >>TUKEJ<<