Surówka z modryj kapusty

SKŁADNIKI:

  • mało główka modryj kapusty
  • 1 jabłko
  • 1 mało cebula
  • 1 marekwia
  • majonez
  • ocet jabłkowy
  • świyży koperek i zielono pietruszka
  • sól, piperz i cukier do smaku

JAK ZROBIĆ?
  1. kapusta drobno poszatkować abo zetrzić na tarce abo w jakimś urządzyniu
  2. cebula drobno posiekać i dociepać do wielkij miski z kapustom
  3. jabłko i marekwia obrać i zetrzić na tarce na wielkich łoczkach prosto do kapusty i cebuli
  4. koperek i natka pietruszki drobno posiekać i dociepać do surówki
  5. do małyj miseczki dowomy 3-4 łyżki majonezu, 5 łyżek łoctu jabłkowego, ok 1 łyżeczka cukru i soli i trocha pieprzu - wszystko miyszomy i dodowomy do surówki
  6. dokładnie miyszomy we wielkij misce naszo surówka, kosztujymy i wrażujymy do lodówki na conajmnij godzina