Puree z bani

To je taki inny przepis jak zawsze, puree z bani idzie zrobić na 3 sposoby:

 

  • Warzynie bani we wodzie
  1. bania łobrać i pokroć na drobne konski
  2. zalywomy wodom tak żeby ino przikryła bania
  3. warzymy do miynkości i blyndujymy
  • Duszynie bani na parze
  1. bania łobrać i pokroć na drobne konski
  2. do garca naloć wody, wrazić sitko do duszynio na parze, na sitko dać pania
  3. przikryć garniec i dusić tak długo aż bania bydzie miynko
  4. zblundować
  • Smażynie bani na oleju w piekarniku
  1. bania łobrać i pokroć na drobne konski
  2. wyłożyć bania na pozarowano olejym blaszka
  3. wrazić do nagrzotego do 180oC
  4. smażić ok 40min i zblyndować

WSKAZÓWKA: Polecoma bania hokkaido bo z nij niy trza obiyrać skóry, skóra je delikatno i jadalno