Tarta limonkowo

SKŁADNIKI:

  • 100g masła
  • 200g herbatników
  • 250g syrka mascarpone
  • 240ml słodzonego mlyka skondynsowanego
  • 100ml soku z limonki (3-4 owoce)
  • 200ml śmietanki 30%

JAK ZROBIĆ?
  1. ciasteczka pokruszyć (ryndznie, maszynkom, blynderym)
  2. na tygliku rozpuścić masło, wloć do pokruszonych ciasteczek, wymiyszać, przełożyć na forma do tarty i uklackać
  3. do miski wciepać mascarpone, sok z limonki i mlyko skondynsowane, ubijać aż wszystkie składniki sie fajnie połączom
  4. na koniec dolywać śmietonka i dalij ubijać aż trocha zesztywnieje
  5. masa przeloć na ciasteczka i wrazić do lodówki na conajmnij 6h

WSKAZÓWKA: ciasto idzie udekorować miyntom, plasterkami limonki i startom skórkom z limonki