Do miski wloć woda, wkruszyć drożdże i dodać miód – dobrze wymiyszać, przikryć ściyrkom i odstawić na ok. 10min
Do wielkij miski wsuć obie mąki, dodać sól, olyj i piwo a na koniec dodać zaczyn z drożdży.
Wymiyszać to mikserym z hokiym abo dobrze wymiyszać rynkom, napowietrzając ciasto.
Przikryć ściyreczkom i zostawić do wyrośniyńcio na 1h
2 forymki na babka wysmarować olejym i wysuć bułką tartą i po godzinie rozdzielić ciasto na te 2 forymki, przikryć ściyrkom i zostawić do wyrośniyńcio na 30min.
Nagrzoć piekarnik do 220oC
Wyrośniynty chlyb skropić mlykiym i wrazić do piekarnika nagrzotego do 220oC na 10min
Po 10min zmniyjszyć tymperatura do 180oC i piyc chlyb jeszcze przez ok. 40-45min
Po upieczeniu zaro wyciągnąć z piekarnika do wychłodniyńcio