Gulasz segedyński

SKŁADNIKI:

  • ok 0,5kg miynsa wieprzowego poprzerostanego (┼éopatka abo karczek)
  • 1 cebula
  • 2 z─ůbki czosku
  • 25dkg kapusty kiszonyj
  • 1,5 ┼éy┼╝eczki papryki czerwonyj mlotyj
  • s├│l
  • t┼éuszcz do sma┼╝ynio

JAK ZROBI─ć?
  1. miynso umy─ç w letnij wodzie i pokro─ç na kostka
  2. na tyglu ale takim wyższym rozgrzywomy tłuszcz i wciepujymy pokrote miynso i smażymy na rumiano
  3. krejymy cebula na pi├│rka i dociepujymy do miynsa i sma┼╝ymy a┼╝ sie cebula zeszkli
  4. jak sie cebula zeszkli to dodowomy posiekany czosne i papryka mloto
  5. delikatnie miyszomy i podsma┼╝omy
  6. kapusta kiszono krejymy i wykłodomy na wiyrch miynsa i niy miyszomy
  7. prikrywomy deklym i duszymy tak długo aż miynso bydzie miynkie
  8. jak miynso bydzie miynkie to delikatnie miyszomy i doprawiomy solom
  9. przikrywomy deklym i na małym łogniu duszymy jeszcze z pół godziny