Parówki ze cebulom i oregano

SKŁADNIKI:

  • 2 cebule
  • 10 parówek ciynkich
  • 2 łyżki oregano
  • ok. 0,5 szolki oleju


JAK ZROBIĆ?

  1. Ze parówek ściongnońć nylon, czyli ta osłonka,
  2. przekroć na pół a końce naciońć na krziż czyli zrobić tak zwane koziołki.
  3. Cebule pokroć we piórka.
  4. Rychtujymy tyglik ale niy plaskaty ino z wyższymi brzegami, wlywomy na dno tela oleju coby stykło na zeszklynie cołkij cebule.
  5. tera dodowomy parówki, troszka podsmażomy aż końce parówek zacznom sie łotwiyrać.
  6. Dolywomy reszta łoleju, dociepujymy oregano i doprawiomy solom i pieprzym.
  7. Całość duszymy pod przikryciym aż nasze danie nabiere aromatu