Omlet z wyndzonym pstrągiym łososiowym i syrkiym twarogowym

SKŁADNIKI:

  • 2 jajca
  • ok 100g wyndzonego pstrąga łososiowego
  • 3 łyżki syrka twarogowego
  • pół pynczka szczypiorku
  • sól, pieprz
  • trocha masła

JAK ZROBIĆ?
  1. jajka wbić do gorczka i ubić trzepaczkom ale niy trza fest rozbijać, styknie coby jajco było jednolite
  2. dodać sól i pieprz do smaku
  3. masło roztopić na tyglu i na rozgrzote masło wloć jajca
  4. masa jajeczno smażymy poleku tak długo aż bydzie cołko ściynto - idzie sie trocha pomogać szpatułkom abo łyżkom tak coby omlet wygładzić
  5. gotowy omlet przeciepać na talyrz, na pół omleta dać syrek, posuć szczypiorkiym, nałożyć pstrąga i klapną