{jcomments on}

Sałatka z jajek przepiórczych i łososia

SKŁADNIKI:

 

  • 40-45 jajec przepiórczych
  • 15 dag wyndzonego łososia
  • 3 łyżki kaparów ze krałzy
  • 1 szolka śmietany 18%
  • 1 łyżka tartego chrzanu
  • 2 łyżki rzeżuchy świyżyj
  • 1 łyżka koperku świyżego
  • 1 łyżka soku z cytryny
  • sól

JAK ZROBIĆ?
  1. jajca uwarzić na twardo - ok 3 minuty, łostawić do wychłodniyńcio, obrać i opłukać zimnom wodom
  2. łososia pokroć w szyrokie dla krótkie paski, dodowomy kapary i delikatnie miyszomy
  3. przigotować sos: śmietana wyfyrlać z sokiym z cytryny, dodać rzeżucha, koperek i chrzan, wymiyszać i dosolić do smaku
  4. na środek talyrza ukłodomy łososia z kaparami i oblywomy sosym śmietanowo chrzanowym
  5. jajca przekroć na pół i poukłodać na talyrzu naokoło łososia

WSKAZÓWKA: coby ta nasza sałatka fajnie wyglondała to idzie jajca obstroić koperkiym abo rzeżuchom