wsuwomy galaertka do naczynio, zalywomy wrzątkiym, fyrlomy tak długo aż niy bydzie grudek i zostawiomy to przechłodniyńcio (ale żeby niy zaczła tynżeć!)
forma (24x24) wykłodomy papiórym do pieczynio i na spodek ukłodomy herbatniki
do wiynkszyj miski wciepujymy syrek mascarpone, mlyko w proszku i wlywomy chłodno galaretka - miksujymy na rzodki, gładki krym
do drugigo naczynio wlywomy schłodzono śmietonka i ubijomy pora minut aż zgynstnieje
ubito śmietonka wlywomy do gynstniejącyj masy z galaretkom i miksujymy chwila do połączynio składników
do masy wciepujymy pszynica ale niy cało! zostawiomy z pół szolki do ozdoby ciasta
cołko masa miyszomy łyżkom i wykłodomy na herbatniki i wrażujymy do lodówki
tera rychtujymy polywa, 100g śmietonki wlywomy do tyglika, dodowomy pokruszono szekulada, podgrzywomy i miyszomy do rozpuszczynio
trocha herbatników pokruszyń, wysypać na stynżało masa a na pokruszone herbatniki wylywomy chłodno polywa szekuladowo