żeberka krejymy na takie konski co dwa żebra, tak pokrote posypujtmt solom i pieprzym a żeby miały fajny kolor to idzie sie je jeszcze posuć czerwonom paprykom ale ni ma to konieczne
rozgrzywomy olyj na tygliku i kożde żeberko obsmażomy z kożdyj strony
tak obsmażone przekłodomy do garca, bo tygiel bydzie nom potrzebny
na tym samym tygliku bydymy podsmażać kolejne produkty i tak na początek pokroto w kostka cebulka i czosnek pokroty w ciynkie plasterki (najpiyrw cebula a potym dociepujymy czosnek żeby sie niy spolił)
w miyndzy czasie ściyromy marekwia na drobnych łoczkach i jak cebula i czosnek bydom fertig todociepujymy ta starto marekwia i kiszono kapusta
wszystko smażymy na tyglu od czasu do czasu miyszajonc
podsmażomy aż kapusta zwiodczeje ale trza dować pozór żeby jom niy przipolić bo całość podsmażomy na doś wielkim łogniu
dodowomy do całości kminek, liść laurowy, ziele angielskie i miód wszystko dokładnie miyszomy i przekłodomy na ułożone w garcu żeberka
wlywomy bulion, przikrywomy deklym i duszymy na małym łogniu conajmnij 1,5h aż miynso zmiynknie a kapusta nawonio sie żeberkami