Żeberka duszone w kapuście

SKŁADNIKI:

  • 1kg żeberek wieprzowych
  • 80dkg kapusty kiszonyj
  • 3 ząbki czosku
  • 2 cebule
  • 1 marekwia
  • 1 łyżeczka kminku
  • 1 listek laurowy mały
  • 2 ziorka ziela angielskigo
  • miód
  • sól i pieprz
  • olyj do smazynio
  • szolka bulionu abo rosołu z niedziele


JAK ZROBIĆ?
  1. żeberka krejymy na takie konski co dwa żebra, tak pokrote posypujtmt solom i pieprzym a żeby miały fajny kolor to idzie sie je jeszcze posuć czerwonom paprykom ale ni ma to konieczne
  2. rozgrzywomy olyj na tygliku i kożde żeberko obsmażomy z kożdyj strony
  3. tak obsmażone przekłodomy do garca, bo tygiel bydzie nom potrzebny
  4. na tym samym tygliku bydymy podsmażać kolejne produkty i tak na początek pokroto w kostka cebulka i czosnek pokroty w ciynkie plasterki (najpiyrw cebula a potym dociepujymy czosnek żeby sie niy spolił)
  5. w miyndzy czasie ściyromy marekwia na drobnych łoczkach i jak cebula i czosnek bydom fertig todociepujymy ta starto marekwia i kiszono kapusta
  6. wszystko smażymy na tyglu od czasu do czasu miyszajonc
  7. podsmażomy aż kapusta zwiodczeje ale trza dować pozór żeby jom niy przipolić bo całość podsmażomy na doś wielkim łogniu
  8. dodowomy do całości kminek, liść laurowy, ziele angielskie i miód wszystko dokładnie miyszomy i przekłodomy na ułożone w garcu żeberka
  9. wlywomy bulion, przikrywomy deklym i duszymy na małym łogniu conajmnij 1,5h aż miynso zmiynknie a kapusta nawonio sie żeberkami