Szinka na pryndki łobiod

SKŁADNIKI:

  • surowo szinka
  • m─ůka
  • czosnek granulowany
  • margarina do smazynio
  • s├│l

JAK ZROBI─ć?
  1. szinka krejymy na konski grubo┼Ťci max 1,5cm a wielko┼Ťci ok 5x5cm
  2. kożdy konsek lekko klepiymy tłuczkiym do miynsa ale niy rozbijomy jak kotlet!
  3. na tyglu rozgrzywomy margarina
  4. na talyrz wsypujymy m─ůka
  5. ko┼╝dy konsek miynsa sypiymy solom i opr├│szomy m─ůk─ů (niy za fest, coby miynso niy by┼éo blank oklejony m─ůk─ů)
  6. opr├│szone m─ůk─ů konski miynsa k┼éadymy na rozgrzoty fet i sma┼╝ymy z obu stron
  7. za fest niy piekymy ino tak coby te miynso sie lekko zarumiyniło
  8. trzimimy miynso na tyglu na delikatnym ┼éogniu i po chwili opr├│szomy czoskiym granulowanym, lekko podlywomy wodom, trzimiymy na ┼éogniu ok 7-10min po czym przikrywomy deklym, wy┼é─ůczomy palnik i zostawiomy chwila ┼╝eby sie miynso ┼éodpocz┼éo
  9. idzie zje┼Ť z kartoflami i sur├│wkom