Sur├│wka z blomkula i radisek

SKŁADNIKI:

  • p├│┼é blomkula (kalafiora)
  • 6 radisek (rzodkiewek)
  • 1 og├│rek zielony gruntowy
  • 0,5 czerwonyj cebuli
  • 1 z─ůbek czosku
  • ┼Ťwiy┼╝y koperek i natka pietruszki
  • s├│l i pieprz
  • olyj
  • sok z cytryny


JAK ZROBI─ć?
  1. blomkul podzielić na myńsze konski i zetrzić na tarce na wielkich łoczkach
  2. łogórek obrać ze skóry i zetrzić razym z radiskami na tarce na małych łoczkach
  3. cebula drobniutko pokro─ç
  4. koperek i natka drobno posieka─ç
  5. wszystkie sk┼é─ůdniki wciepujymy do jednyj miski, szosnek przeciskomy przez preska i dodowomy do ca┼éo┼Ťci
  6. dodowomy pora kropel soku z cytryny, trocha oleju, doprawiomy solom i pieprzym
  7. tak przirychtowano sur├│wka przikrywomy deklym i wra┼╝ujymy do lod├│wki na conajmnij 2h