marekwia obiyromy i warzymy w lekko osolonyj wodzie do miynkości
jajca warzymy na twardo
do gorczka wlywomy 3/4 szolki wody i 1/4 szolki łoctu, delikatnie solymy i zawarzujymy a w tym czasie obiyromy cebula i krejymy w piórka, jak woda z łoctym bydzie sie warzić to wciepujymy cebula i warzymy jom do miynkości
groszek odcedzomy z zalywy
cołko uwarzono gymiza zostawiomy do wychłodniyńcio i jak bydzie zimno - marekwia i jajca krejymy w kosteczka tako jak do kartofelzalatu
pokrote składniki wciepujymy do miski, do miski dodowomy tyż odcedzono i wychłodniynto cebula i groszek odcedzony
natka pietruszki myjymy i drobno siekomy
w osobnym naczyniu miyszomy 1 łyżka zymftu, 3 łyżki majonezu i dodowomy do sałatki
całość miyszomy i doprawiomy do smaku solom i pieprzym
gotowo sałatka wrażujymy do lodówki na pora godzin żeby sie smaki przegryzły