Pasta twarogowo ze sardynkami

SKŁADNIKI:

  • 250g syrka twarogowego abo twarogu półtłustego
  • 1 mało biksa sardynek w oleju
  • pół słodkij cebuli (ew. zwykło cebula)
  • 1 średni ogórek korniszon
  • sól i pieprz


JAK ZROBIĆ?
  1. syrek przeciepujymy do miseczki abo asyjetki (jakużywocie twarogu to trza go fest rozgniyś widełkom)
  2. sardynki odsączomy z oleju ale oleju NIY WYLYWOMY!
  3. sardynki dociepujymy do syrka i tyż rozgniatomy widełkom
  4. cebula siekomy bardzo drobno i dociepujymy do miseczki
  5. ogórek krejymy na pół wzdłuż i te połówki jeszcze roz na pół wzdłuż - ćwiartki krejymy na drobne plasterki i odsączomy z nadmiaru wody, dociepujymy do asyjetki
  6. miyszomy wszystko dokładnie, doprawiomy solom i pieprzym i jak pasta je za sucho to dolywomy trocha oleju z biksy ze sardynek