Pasta twarogowo ze sardynkami

SKŁADNIKI:

  • 250g syrka twarogowego abo twarogu p├│┼ét┼éustego
  • 1 ma┼éo biksa sardynek w oleju
  • p├│┼é s┼éodkij cebuli (ew. zwyk┼éo cebula)
  • 1 ┼Ťredni og├│rek korniszon
  • s├│l i pieprz


JAK ZROBI─ć?
  1. syrek przeciepujymy do miseczki abo asyjetki (jaku┼╝ywocie twarogu to trza go fest rozgniy┼Ť wide┼ékom)
  2. sardynki ods─ůczomy z oleju ale oleju NIY WYLYWOMY!
  3. sardynki dociepujymy do syrka i tyż rozgniatomy widełkom
  4. cebula siekomy bardzo drobno i dociepujymy do miseczki
  5. og├│rek krejymy na p├│┼é wzd┼éu┼╝ i te po┼é├│wki jeszcze roz na p├│┼é wzd┼éu┼╝ - ─çwiartki krejymy na drobne plasterki i ods─ůczomy z nadmiaru wody, dociepujymy do asyjetki
  6. miyszomy wszystko dokładnie, doprawiomy solom i pieprzym i jak pasta je za sucho to dolywomy trocha oleju z biksy ze sardynek