Pasta og├│rkowo-syrowo

SKŁADNIKI:

  • 4-5 og├│rk├│w kiszonych
  • 150g syrka naturalnego
  • kwa┼Ťno ┼Ťmietana
  • koperek ┼Ťwiy┼╝y
  • sznitloch
  • s├│l i pieprz

JAK ZROBI─ć?
  1. syrek przeciepujymy do miseczki
  2. do osobnyj asyjetki ┼Ťciyromy og├│rki kiszone na drobnych ┼éoczkach i jak bydom potarte to wciepujymy na sitko coby ┼éokap┼éy i dodatkowo je odciskomy ze kwaski
  3. jak już łogórki niy bydom łokapywać to dodowomy je do syrka
  4. do miseczki dok┼éodomy ty┼╝ ze 1 ┼éy┼╝ka kwa┼Ťnyj ┼Ťmietany
  5. drobno siekomy koperek i sznitloch i dociepujymy do miseczki
  6. wszystko dokładnie miyszomy i doprawiomy solom i pieprzym