kotlety schabowe trza roztrzaskać ale niy na blank ciynkie, takie coby miały ok 1cm grubości
solymy kotlety z obu stron i odstawiomy do lodówki
cebula szatkujymy a pieczarki myjymy i tyż krejymy na konseczki
w tyglu rozgrzywomy tłuszcz i na rozgrzoty wciepujymy cebula
cebula trza zeszklić i do taki cebule wciepujymy pieczarki, solymy i pieprzymy doś fest tak żeby smak był wyraźny
pieczarki z cebulkom smażymy tak długo aż zredukujom objyntość i woda odparuje
kotlety wyciągomy ze lodówki, panierujymy w roztrzepanym jajcu i bułce tartyj i smażymy na tygliku z obu stron na złoty kolor
na blacha wykłodomy papiór do pieczynio, ukłodomy usmażone kotlety schabowe, wykłodomy na wiyrch usmażone pieczarki i na to dowomy plaster syra żółtego
rozgrzywomy piekarnik do 180oC, wrażujymy blacha z kotletami i trzimiymy w piekarniku aż syr sie fajnie rozjedzie i przipiecze