ok 1l wołowego wywaru (może być rosół ze niedziele)
1 marekwia
0,5 pietruszki
0,5 cebuli
6 hutów z kani
1 czubato łyżka majeranku
1 płasko łyżka prziprawy do flaków
2-3 łyżeczki koncyntratu pomidorowego
pieprz i sól
olyj do podsmażynio
JAK ZROBIĆ?
zaczynomy od uwarzynio wywaru wołowego a jak momy rosół ze niedzieli to ściyromy marekwia i pietruszka na rubył łoczkach i dociepujymy do zupy
cebulka krejymy w kosteczka i podsmażomy na oleju na tagliku ale ino tak co sie trocha zeszkli, żeby niy była bronotno i tako podsmażono dociepujymy do rosołu
dodowomy trocha soli i pieprzu i warzymy ok 25minut aż gymiza zmiynknie
huty kani czyszczymy, dokładnie myjymy i krejymy na paseczki coby wyglondały jak flaczki na szyrokość ok 1cm
dłuższe paski hutów idzie sie przekroć jeszcze na pół - szłapy mogymy se wysuszyć ale niy dodowomy ich do zupy
wykorzystujymy tyglik na kerym smażyła sie cebulka, dodowomy trocha oleju i podsmażomy paski kani partiami na złocisto
tak podpieczone kanie wciepujymy do garca i warzymy wszystko jakies 10-15minut
dodowomy prziprawa do flaczków, majeranek i koncyntrat, jak trza to doprawiomy jeszcze do smaku i warzymy ok 10minut coby sie smaki wymiyszały
jak lubicie to idzie sie trocha ta zupa zabielić kwaśnom śmietanom