Flaczki z kani

SKŁADNIKI:

  • ok 1l wołowego wywaru (może być rosół ze niedziele)
  • 1 marekwia
  • 0,5 pietruszki
  • 0,5 cebuli
  • 6 hutów z kani
  • 1 czubato łyżka majeranku
  • 1 płasko łyżka prziprawy do flaków
  • 2-3 łyżeczki koncyntratu pomidorowego
  • pieprz i sól
  • olyj do podsmażynio


JAK ZROBIĆ?
  1. zaczynomy od uwarzynio wywaru wołowego a jak momy rosół ze niedzieli to ściyromy marekwia i pietruszka na rubył łoczkach i dociepujymy do zupy
  2. cebulka krejymy w kosteczka i podsmażomy na oleju na tagliku ale ino tak co sie trocha zeszkli, żeby niy była bronotno i tako podsmażono dociepujymy do rosołu
  3. dodowomy trocha soli i pieprzu i warzymy ok 25minut aż gymiza zmiynknie
  4. huty kani czyszczymy, dokładnie myjymy i krejymy na paseczki coby wyglondały jak flaczki na szyrokość ok 1cm
  5. dłuższe paski hutów idzie sie przekroć jeszcze na pół - szłapy mogymy se wysuszyć ale niy dodowomy ich do zupy
  6. wykorzystujymy tyglik na kerym smażyła sie cebulka, dodowomy trocha oleju i podsmażomy paski kani partiami na złocisto
  7. tak podpieczone kanie wciepujymy do garca i warzymy wszystko jakies 10-15minut
  8. dodowomy prziprawa do flaczków, majeranek i koncyntrat, jak trza to doprawiomy jeszcze do smaku i warzymy ok 10minut coby sie smaki wymiyszały
  9. jak lubicie to idzie sie trocha ta zupa zabielić kwaśnom śmietanom