zaczynomy od upieczynio biszkoptu, nojlepij dziyń pryndzyj i tak: rychtujymy blacha 24x28cm, wykłodomy papiórym do pieczynio
biołtka oddzielomy od żółtek i ubijomy na sztywno, jak sie ubijom to dodowomy porcjami cukier i dalij ubijomy, potym po jednym żółtku i tyż ubijomy i jak wszystko sie ubije i składniki sie dobrze połonczom to wyłączomy mikser, przesiywomy mąka, dodowomy proszek do pieczynio i kakao i miyszomy szpatułkom do połączynio składników ale już niy ubijomy!
wylywomy na blaszka i wrażujymy nagrzotego do 170oC piekarnika na ok 30min
upieczony biszkopt zostawiomy do wytyngniyńcio nojlepij na cało noc
na drugi dziyń biszkopt przekrowomy na pół żeby mieć dwa blaty i zabiyromy sie za masy
rychtujymy piyrszo masa truflowo tzn. bombony truflowe trzymy na tarce na rubych łoczkach i odstawiomy na bok, zimno śmietonka ubijomy z syrkiym mascarpone na sztywno, dodowomy cukier puder i cołki czos ubijomy i jak już bydzie masa dobrze ubito to dodowomy starte cukierki i miksujymy ino do połączynio składników
gotowo masa wykłodomy na piyrszy blat biszkoptu, równomy i przikrywomy drugim blatym biszkoptu i wrażujymy do lodówki żeby już se tyngło
bierymy sie za drugo masa tzn. w misce ubijomy na sztywno śmietonka z syrkiym i cukierym pudrym na sztywno i wykłodomy na wiyrch, wyrównujymy i wrażujymy do lodówki